Rand aan de foto toevoegenU kunt tijdens het verkleinen ook direct een rand aan de foto toevoegen. Op die manier kunt u ervoor zorgen dat de foto een nog mooiere uitstraling krijgt en zelfs een beetje op een schilderij gaat lijken. U kunt een rand aan de foto toevoegen door zelf een aantal parameters in te stellen en er op die manier voor te zorgen dat de rand er mooi uit komt te zien. Uiteraard kunt u eerst om een voorbeeld vragen, voordat u de foto uiteindelijk daadwerkelijk gaat downloaden.

Ronde of vierkante rand aan foto toevoegen

U kunt een rand aan de foto toevoegen die een ronde of een vierkante vorm kent. Uiteraard bieden de verschillende randen zo hun eigen mogelijkheden en voordelen, waardoor het verstandig is het allebei een keer te proberen. U zal merken dat de ronde rand een speels effect geeft, terwijl de vierkante rand aan de andere kant juist voor een meer degelijke en professionele uitstraling weet te zorgen. Wat dat betreft dienen de verschillende randen uiteenlopende doelen. U kunt een rand aan de foto toevoegen door zelf de klein, breedte en padding te kiezen, zodat de rand goed aan zal sluiten bij uw wensen op dit gebied.


Voorbeeld van rand

U kunt een rand aan de foto toevoegen en direct een voorbeeld bekijken van de foto, waardoor u zelf kunt bepalen of het een waardevolle toevoeging is. Wat dat betreft hoeft u de foto niet meteen te downloaden en kunt u de kleur en de breedte van de rand dus nog aanpassen. Zo zorgt u er met behulp van de kleur, breedte en padding voor dat de rand goed past bij uw voorkeuren en de foto. Zo kunt u een rand aan de foto toevoegen die de uitstraling van het geheel sterk zal verbeteren.