Meerdere foto’s verkleinen-- deze functie werd wegens problemen even offline gehaald --

U kunt meerdere foto’s verkleinen, zonder dat dit een hoop tijd hoeft te kosten. U kunt de foto’s gemakkelijk selecteren door ze aan te klikken en vervolgens te uploaden. Zodra u ze verkleind heeft kunt u de foto’s downloaden in een Winrar-bestand. Dit is een veel gebruikt bestandstype, dat u uit kunt pakken met het gratis programma Winrar. Zo heeft u de foto’s mooi bij elkaar staan. Meerdere foto’s verkleinen is wat dat betreft een fluitje van een cent, dat slechts een paar minuten van uw tijd zal kosten en daarnaast heel eenvoudig is.

Eenvoudig meerdere foto’s verkleinen

U kunt eenvoudig meerdere foto’s verkleinen door gebruik te maken van de verschillende opties. Zo kunt u ervoor kiezen om alle foto’s bijvoorbeeld 75%, 50% of 25% kleiner te maken. Aan de andere kant kunt u er ook voor kiezen om alle foto’s een bepaalde hoogte of breedte mee te geven, op basis van het aantal pixels. Zo zorgt u er op een eenvoudige manier voor dat bijvoorbeeld alle foto’s even hoog of breed worden. Meerdere foto’s verkleinen is wat dat betreft heel eenvoudig en het hoeft dus ook maar een paar minuten van uw tijd te kosten

Gratis meerdere foto’s verkleinen

Uiteraard kunt u volledig gratis meerdere foto’s verkleinen. U kunt uw eigen foto’s eenvoudig uploaden en vervolgens een keuze maken uit de verschillende opties. Zodra u dat gedaan heeft worden de foto’s voor u verkleind en heeft u de mogelijkheid om de nieuwe exemplaren te downloaden. U kunt de nieuwe foto’s opslaan op uw computer en er vervolgens gebruik van maken op de manier die u voor ogen had. U hoeft dus niets te betalen. Zo kunt u gratis meerdere foto’s verkleinen en zorgt u er op een eenvoudige manier voor dat de foto’s de gewenste afmetingen mee zullen krijgen.